Optimalt design

Mangler du hjælp til din Dandomain webshop?

DanDomains webshop er et gennemprøvet og godt webshop system, som benyttes af rigtigt mange kunder inden for forskellige brancher. Vi kender systemet til bunds – både dets muligheder og begrænsninger – og kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte af din webshop.

En webshop med mange muligheder!

Shoppen har mange muligheder for tilpasninger, tilføjelse af ekstra funktionalitet, integration med andre systemer, optimering etc. Men det kan være svært at overskue, hvilke du skal benytte og hvad det kan betyde for din webshop.

Hos SiteWise finder du erfaringen, så vi kan rådgive dig om de mange forskellige muligheder. Måske sidder du med spørgsmål som:

  • Hvordan får jeg flere besøgende ind i shoppen?
  • Hvad skal der til for at få en ekstra sprogversion på shoppen, så jeg kan sælge mine produkter i udlandet? Hvordan får jeg flere salg i shoppen med det antal besøgende jeg har nu?
  • Hvad vil det koste at få et nyt design på shoppen?

Løsningerne til disse og mange andre spørgsmål kan du få hos SiteWise.

Optimér din webshop:

sw-nyt-design

NYT DESIGN

Fordi et optimeret eller helt nyt design gør shoppen let at betjene og dermed fører til flere salg.

sw-flere-produkter

FLERE PRODUKTER I DIN WEBSHOP

Fordi det giver et større udvalg til glæde for dine kunder. Jeg kan udføre masseoprettelse af produkter ved import fra andre systemer.

sw-besog

FLERE KUNDER I DIN WEBSHOP

Fordi jo flere kunder du får i webshoppen, jo større muligheder for salg. Søgemaskineoptimering (SEO) og/eller AdWords annoncering skaffer flere kunder.

sw-flere-sprog

EKSTRA SPROGVERSIONER

Fordi du får adgang til et meget stort marked. Udvid f.eks. med Norge, Sverige, Tyskland eller Storbritannien.

sw-ordrer

FLERE SALG I DIN WEBSHOP

Fordi det er målet! Optimering af din shop via forskellige teknikker fører til at flere af dine besøgende rent faktisk gennemfører et salg!

sw-integration

INTEGRATION

Fordi integration til f.eks. lagerhotel, regnskabssystem, MailChimp, Trustpilot etc. øger effektiviteten af din webshop.