Dandomain webshop

Mangler du hjælp til din Dandomain webshop?

DanDomains webshop er et gennemprøvet og godt webshop system, som benyttes af rigtigt mange kunder inden for forskellige brancher. Vi kender systemet til bunds – både dets muligheder og begrænsninger – og kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte af din webshop.

Bemærk! Dandomain er ved at udfase det nuværende webshopsystem til fordel for Hostedshop. Kontakt os gerne, hvis du vil have hjælp til at få en smertefri flytning til det nye system.

En webshop med mange muligheder!

Shoppen har mange muligheder for tilpasninger, tilføjelse af ekstra funktionalitet, integration med andre systemer, optimering etc. Men det kan være svært at overskue, hvilke du skal benytte og hvad det kan betyde for din webshop.

Hos SiteWise finder du erfaringen, så vi kan rådgive dig om de mange forskellige muligheder. Måske sidder du med spørgsmål som:

  • Hvordan får jeg flere besøgende ind i shoppen?
  • Hvad skal der til for at få en ekstra sprogversion på shoppen, så jeg kan sælge mine produkter i udlandet? Hvordan får jeg flere salg i shoppen med det antal besøgende jeg har nu (se mere under Konverteringsoptimering)?
  • Hvad vil det koste at få et nyt design på shoppen?

Løsningerne til disse og mange andre spørgsmål kan du få hos SiteWise.

Lad os checke din shop!

Efter gennemgangen sender vi en række forslag til forbedringer, der kan føre til flere ordrer i din webshop.

Kontakt Per allerede nu på phj@sitewise.dk eller på tlf. 2381 6900!