Optimalt design

Mangler du hjælp til din SmartWeb webshop?

Smartwebs webshop er en spændende, moderne løsning, som benytter de nyeste teknikker. Den er opbygget på en måde, der giver gode muligheder for tilpasninger. Det betyder at der er vide muligheder for at konstruere et design, som ikke eller kun vanskeligt kan lade sig gøre i andre systemer.

Smartweb webshoppen er også ideelt konstrueret, når det kommer til muligheden for at få en god placering på Google. Og den byder på mange muligheder for udvidelser og integration med eksterne systemer.

Hvordan vælger du? Og hvad indebærer det?Med mange muligheder kommer også spørgsmålene. Hvad skal du gøre for at forbedre webshoppen? Hos SiteWise finder du erfaringen, så vi kan rådgive dig om de mange forskellige muligheder. Måske sidder du med spørgsmål som:

  • Hvordan øger jeg besøgstallet i webshoppen?
  • Hvordan får jeg ekstra sproglag på shoppen?
  • Hvordan kan jeg øge min konverteringsrate?
  • Hvad indebærer det at få et nyt design på shoppen?

Løsningerne til disse og mange andre spørgsmål kan du få hos SiteWise.


Optimér din webshop:

sw-nyt-design

NYT DESIGN

Fordi et optimeret eller helt nyt design gør shoppen let at betjene og dermed fører til flere salg.

sw-flere-produkter

FLERE PRODUKTER I DIN WEBSHOP

Fordi det giver et større udvalg til glæde for dine kunder. Jeg kan udføre masseoprettelse af produkter ved import fra andre systemer.

sw-besog

FLERE KUNDER I DIN WEBSHOP

Fordi jo flere kunder du får i webshoppen, jo større muligheder for salg. Søgemaskineoptimering (SEO) og/eller AdWords annoncering skaffer flere kunder.

sw-flere-sprog

EKSTRA SPROGVERSIONER

Fordi du får adgang til et meget stort marked. Udvid f.eks. med Norge, Sverige, Tyskland eller Storbritannien.

sw-ordrer

FLERE SALG I DIN WEBSHOP

Fordi det er målet! Optimering af din shop via forskellige teknikker fører til at flere af dine besøgende rent faktisk gennemfører et salg!

sw-integration

INTEGRATION

Fordi integration til f.eks. lagerhotel, regnskabssystem, MailChimp, Trustpilot etc. øger effektiviteten af din webshop.