wooc

Mangler du hjælp til din WooCommerce webshop?

WooCoomerce er et særdeles flexibelt plugin, som kan forvandle din WordPress til en webshop! Det er en rigtig god løsning til dig, der ikke ønsker at leje, men hellere vil eje din webshop.

WooCommerce er et af de mest populære websshopsystemer verden over fordi det er let at komme i gang med og fordi det løbende kan udbygges med et væld af ekstra funktionalitet i form af plugins.

Tilpasning og udbygning

Hos SiteWise kan vi hjælpe dig med alle discipliner, som kan komme på tale med din WooCommerce. Måske har du brug for hjælp til tilpasning af funktionaliteten, designet , opsætninger etc. Eller du mangler måske endda en funktionalitet, der ikke findes som standard plugin. I så fald kan vi tilpasse eksisterende moduler – eller udvikle helt nye.

Vil du have flere ordrer i shoppen?

Vi er specialister I optimering af webshops, der fører til flere ordrer og højere omsætning. Der er rigtigt mange faktorer der spiller ind i denne sammenhæng, og vi baserer vores arbejde på analyse og overvågning af din shop kombineret med mange års erfaring med optimering af andre webshops.